Pàgines

dilluns, 30 d’agost del 2010

Torneu al cau

Ja heu començat a tornar al cau després de les vacances. A més de gaudir de la vostra companyia, també gaudiré de les coses bones que m'heu portat dels vostres viatges.
De moment guanyen en abundància els productes de ses illes... la sobrassada mallorquina i la sal d'Es Trenc que heu portat estan delicioses.
La sal ha resultat tot un descobriment: sal amb pétals de rosa, pebre rosa de Sechuan i pebre negre ecològic és una meravella dels perfums... no només salen, sinò que li donen una flaire als plats que se te'n van les papiles corrent com a boges darrere de l'ensalada o les gambetes que vaig fer ahir.
També hem tingut botelletes de vi de diverses procedències, empanada gallega i una recepta mallorquina de 'Coca de bresquilles' de la tia Pepa que fa resucitar els morts només per tornar a tastar-la.
Al primer mos està bona, però quan t'acabes el primer tros... vas agafant molletes de la carmanyola fins que la liquides! I és que el gust de la canyella amb bresquilles és un matrimoni dificilment superable!
Així que jo, pagada de que torneu i de que vulgueu compartir amb nosaltres totes les coses bones que trobeu arreu del món.
Gràcies a tots els viatgers. I als que no heu viatjat, també us he de donar les gràcies per mantindre viva la flama de Sucadetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada