De moment guanyen en abundància els productes de ses illes... la sobrassada mallorquina i la sal d'Es Trenc que heu portat estan delicioses.
La sal ha resultat tot un descobriment: sal amb pétals de rosa, pebre rosa de Sechuan i pebre negre ecològic és una meravella dels perfums... no només salen, sinò que li donen una flaire als plats que se te'n van les papiles corrent com a boges darrere de l'ensalada o les gambetes que vaig fer ahir.
També hem tingut botelletes de vi de diverses procedències, empanada gallega i una recepta mallorquina de 'Coca de bresquilles' de la tia Pepa que fa resucitar els morts només per tornar a tastar-la.
Al primer mos està bona, però quan t'acabes el primer tros... vas agafant molletes de la carmanyola fins que la liquides! I és que el gust de la canyella amb bresquilles és un matrimoni dificilment superable!
Així que jo, pagada de que torneu i de que vulgueu compartir amb nosaltres totes les coses bones que trobeu arreu del món.
Gràcies a tots els viatgers. I als que no heu viatjat, també us he de donar les gràcies per mantindre viva la flama de Sucadetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada