Pàgines

dimarts, 31 d’agost de 2010

Pizzetes de mallorquina i mel

Fàcils, fàcils i bones, bones.
Els Bueno han tornat de Mallorca i ens han portat una mallorquina.
Només vore-la em vingueren al cap les pizzetes de sobrassada i mel...

INGREDIENTS (per a 6-8 minipizzetes, depen del tamany que us agrade)
PER A LA MASA:
100 gr aigua tébia
  25 gr oli oliva
    1 pessic de sal
  10 gr de rent premsat de forn -mitja pastilleta de les del super-
200 gr de farina
PER AL COMPANATGE:
Mitja mallorquina
4 ó 5 cullerades de mel -al gust-
Emmental ratllat
COM S'HO FEM?:
Poseu el forn a precalfar a 200º.
Per fer la masa heu d'abocar l'oli a l'aigua tébia i barrejar.
Esmicoleu el rent i el desfeu dins de l'aigua.
Afegiu la sal i aboqueu la farina poc a poc, aneu pastant fins que la masa no se us apegue als dits.
-amb la thermomix açó ho liquideu en un plis-

Formeu boletes amb la massa que deixareu sobre una safata tapadetes per a que no els pegue l'aire durant 20 minuts.

Per no avorrir-vos, en un bol aneu fent la barreja de sobrassada i mel. Personalment, m'agraden poc dolces... però com que per a gustos, colors: aboqueu mel al gust sobre la sobrassada i pasteu amb una cullera per mesclar be.

Després d'este temps les nostres boletes de masa, hauran pujat una miqueta.
Agafeu el corró i les aplaneu fins deixar-les finetes. Si sou perfeccionistes podeu fer-los la forma redona tallant-les amb un got.
Cobriu cada minipizzeta amb la pasta de sobrassada i mel que hem preparat.
Afegiu pel damunt l'emmental ratllat i claveu al forn, aneu mirant-les i quan els contorns de les pizzes estiguen dauradets... ja podeu traure-les calentetes a taula, però afanyeu-vos que volaran!

Si no teniu ganes de fer la masa, podeu comprar Obleas para Empanadillas La Cocinera i abocar la barreja sobre cada una d'estes mases. Aixó ho podeu fer en un moment i vos traurà d'algun apur quan es presenta gent a sopar i no tenim res a la nevera.

2 comentaris:

  1. Sucar no sucaré, em costa això de clavar cullerada, però les receptes tenen pinta d'estar estupendes... Com la cuinera!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies perla, però m'estime més menjar-me la pizzeta que no anar pegant-me mossos al braç. Serà que tan estupenda no estaré!
    A vore quin dia fem comboi de finals de l'estiu que enguany sembla que se'ns acaba 'ipso facte'. Besets també per a la xica gran de la casa i al xicot.

    ResponElimina