Pàgines

divendres, 21 de gener del 2011

Bob Esponja també es menja

Pau volia una tarta per al seu aniversari, jo tenia moltes ganes de fer-ne una altra de fondant. Desprès de les dos primeres de la Hello Kitty, la meua ment necessitava altres reptes i l'aniversari de Pau i Carles va ser l'excusa perfecta.
Este Bob Esponja és producte d'unes quantes hores de cuina, però no us pose la recepta perquè em fa mandra pensar en tots els passos que vaig donar per fer-lo. Si algun de vosaltres s'atreveix a lluitar contra un altre Bob Esponja com este, jo estaré encantada d'ajudar-vos, però si no l'aneu a fer... m'estalvie la feina per segona vegada.
FOTÒGRAFA: XELO MIR

El pastís era una tarta Sacher amb capes de melmelada de maduixes i crema de mascarpone amb gerds. El més dificil va ser plantar-la però la vaig tindre tota la nit refredant-se i a l'endemà no va haver problema... fins que Maulet, el nostre gat, una vegada acabat el pastís, va decidir passejar-se i tombar-lo. El vaig refer com vaig poder una hora abans de la festa i no va quedar tan guapet, però tot i així la gent va quedar impressionada.

FOTÒGRAFA: XELO MIR
El mes de desembre ha estat molt productiu a la cuina però no he tingut massa temps per penjar-vos les receptes ací a Sucadetes i la veritat, tornar a posar la recepta del tortell de Reis quan tots estaveu fent-lo, doncs... no.
He disfrutat amb la xicalla fent muffins de la Hello Kitty, galetes de mantega i gingebre i hem fet bescuits de totes les classes i colors...
Anem a escometre d'ací no res amb algun menjaret bo que, a banda d'omplir-nos els ulls, ens ompli la panxeta...
Sucadetes continua creixent al 2011, així que haurem de buscar cosetes bones per delectar els sentits...





3 comentaris:

  1. Hala! Ya había visto (y pensaba que comentado) la Helo kitty diciéndote que le habías perdido el miedo al fondant, pero ya veo que has vuelto por la puerta grande, un Bob Esponja y adémás vertical. Qué chulo!

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Lucy. Ahí andamos intentando mejorar. Gracias por tus ánimos, sigo tu blog y es maravilloso... a ver si yo llego a hacer alguna creación de las tuyas.
    Saludos.

    ResponElimina
  3. el relleno es mascarpone y mermelada junto o una cosa en casa capa. no me queda muy claro. gracias.

    ResponElimina