Pàgines

divendres, 15 d’octubre de 2010

Octubre

Hem estat a Tarragona estos dies i ens hem omplert de tardor els pulmons i els ulls.
Hem trobat camins transitats per llauradors amb les mules mecàniques carregades de raïm, cellers en plena ebullició aguardant els basquets de la fruita acabada de collir, olor a vi, a terra, a pluja, el soroll del camp silenciós...
Hem tastat vins i hem visitat les oliveres que amb el seu verd exultant ens han assegurat que d'ací un parell de mesos ja tindrem l'oli del raig a punt per abraçar les nostres ensalades.

Vos assegure que ha estat tot un viatge per als sentits!

I ens hem portat vi del Priorat, vermut de Reus i oli de Siurana per a que acompanyen els records d'alló que hem viscut.

Hui vos propose un aperitiu senzill amb una rosca de bon pa acabat de fer, amb un raig d'oli d'oliva, un grapat d'olives xafades o farcides, perquè no?, i un got de vi o una copeta de vermut amb sifó. M'acompanyeu? 
NOTA: Imprescindible una terrasseta al sol d'octubre per a consumir tot d'una els rajos del sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada