Pàgines

dimecres, 15 de setembre de 2010

Berenars, aperitius: Petits Pecats

UN PETIT PECAT
INGREDIENTS:
Raïm
Pa
Formatge fresc, brie, de cassoleta, blau, gorgonzola...
PEQUEM:
La combinació d'estos tres elements és màgica.
Són sabors bàsics: el dolç del raïm, el salat del formatge i el pa equilibrant.
Si el pa està calent acabat d'eixir del forn, encara es potencien les sensacions i el goig creix.
Si mentre cometeu el petit pecat tanqueu els ulls per a aprofundir més en la barreja de sabors... pecareu més intensament.

ALTRE PETIT PECAT
INGREDIENTS:
Figues bacores
Llomello embutxat i/o formatge curat
PEQUEM:
El pecat copia el mecanisme del meló amb pernil, però en este cas la dolçor de la fruita l'aporten estes bacores insinuants i el salat del pernil el substituim per unes llesquetes de llomello ibéric embutxat o uns taquets de formatge curat.

BONA NOTÍCIA:
Després de cometre estos pecats, no cal confessió. Disfruteu.

1 comentari:

  1. TODO ESO SON PECADOS MORTALES, PERO.... Y LO BUENO QUE TIENE EL ARREPENTIRSE?

    ResponElimina