tag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post3515986874311522677..comments2014-08-03T21:49:16.386+02:00Comments on Sucadetes: L'iniciXelohttp://www.blogger.com/profile/01430734864414330596noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post-42066674497580758522010-08-11T11:50:10.517+02:002010-08-11T11:50:10.517+02:00Ai, quina por! Quantes expectatives! I jo lluitant...Ai, quina por! Quantes expectatives! I jo lluitant contra els monstres informàtics... Intentaré fer el que puga... de tota manera, sort que vos tinc a vosaltres!<br />Segur que entre tots farem un bon dinarot.Xelohttps://www.blogger.com/profile/01430734864414330596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post-73094864193408292762010-08-11T10:31:01.468+02:002010-08-11T10:31:01.468+02:00No esperava menys de tu, Xelo! Un blog on tastar u...No esperava menys de tu, Xelo! Un blog on tastar unes sucadetes de trellat i bon gust. Sobretot després de llegir aquesta premsa local que en tantes ocasions em desespera. Recorda que tenim uns poemetes per publicar!<br />Besets<br />EncarnaEncarna Martínoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post-4154175653094784252010-08-10T22:50:36.823+02:002010-08-10T22:50:36.823+02:00Txe, Xelo, me faig fan fanàtica. De totes les secc...Txe, Xelo, me faig fan fanàtica. De totes les seccions del teu blog: de l'aire de llevant, de les recepter per a sucar... Per cert, t'oferisc un títol per a un post: "Nunca mais be water". BesetsIrenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post-41163421386599362772010-08-10T21:41:31.077+02:002010-08-10T21:41:31.077+02:00Gràcies per encetar la 'viena' de Sucadete...Gràcies per encetar la 'viena' de Sucadetes... i a mullar!Xelohttps://www.blogger.com/profile/01430734864414330596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1836689943247766651.post-20680624579949093142010-08-10T15:29:16.941+02:002010-08-10T15:29:16.941+02:00I que millor per obrir boca i un blog que un grapa...I que millor per obrir boca i un blog que un grapat de raïm (tot i que, en este mateix moment, aniria millor transformat en vi negre). Sucarem d'este blog tantes vegades com ens faça falta i esperem ser tan bons alumnes com tan bona és la mestra.Albertnoreply@blogger.com